openstaand kantoor | kantoor huren | huren
foto pantry
154C3395-381A-4B52-AF39-3017A4F347E2-1385-000001914B2D0EDA (1)

Nieuwe kantoorruimte beschikbaar: 26m2

We hebben op dit moment een kantoor beschikbaar op de 1ste verdieping. Dit kantoor heeft een oppervlakte van 26m2, en heeft 2 ingebouwde archief kasten. Daarbij zorgen wij ervoor dat het kantoor volledig gebruiksklaar is. Denk hierbij aan, nieuw geverfde muren, zonnewering en nieuwe ledverlichting.

 

Faciliteiten

Bij Deelwerk faciliteren we het hele gebouw, dus ook jouw kantoor. Wij hebben een toegang- en alarmsysteem om te garanderen dat jouw spullen veilig staan. Natuurlijk zorgen we voor een snelle en stabiele WiFi verbinding. Op kantoor drinken we graag koffie, daarom hebben we op elke verdieping een pantry, Waarbij je onbeperkt koffie en thee kan halen, maar ook je lunch kan bewaren in een koelkast.

 

Extra’s

Als huurder heb je bezoekers die langskomen, daarom zorgen wij ervoor dat ze gastvrij ontvangen worden door onze receptionisten. Als huurder bij Deelwerk krijg je 50% korting op de vergaderzalen die wij aanbieden. Hier op locatie hebben we een lunchcafé waar je met jouw bezoekers een lekkere cappuccino kan drinken én waar je ’s middags gezellig kan lunchen met collega’s of medehuurders/ondernemers

Vraag hier offerte de aan!