nieuw mini kantoor 1ste verdieping

Bouwplan kantoren 2025

Op de perfecte plek in Emmeloord gaan wij 5 extra kantoren bijbouwen voor nieuwe mogelijkheden! Bij Deelwerk zijn we enthousiast om onze plannen voor uitbreiding met je te delen. Met extra kantoren in de maak, kunnen we binnenkort nog meer mensen van dienst zijn en nog beter inspelen op jouw behoeften. Blijf op de hoogte voor meer updates en kom langs om te ontdekken hoe we samen verder groeien!

 

details

We breiden onze ruimte uit om jou beter van dienst te zijn! Onze nieuwe kantoren zijn ontworpen met jouw comfort in gedachten. Met vier kantoren van 9 vierkante meter en één ruime kantoorruimte van 27 vierkante meter, bieden we voldoende ruimte voor jouw behoeften. Onze kantoren zijn goed geïsoleerd, waardoor je kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat, zelfs tijdens de meest extreme weersomstandigheden. Ontdek de perfecte werkruimte bij Deelwerk en ervaar het verschil!

 

deelwerk & faciliteiten

Bij Deelwerk faciliteren we het hele gebouw, dus ook jouw kantoor. Wij hebben een toegang- en alarmsysteem om te garanderen dat jouw spullen veilig staan. Natuurlijk zorgen we voor een snelle en stabiele wifi verbinding. Op kantoor drinken we graag koffie, daarom hebben we op elke verdieping een pantry, Waarbij je onbeperkt koffie en thee kan halen, maar ook je lunch kan bewaren in een koelkast.

Heb je interesse? neem dan contact op.